Garden | Room 

Location: Douglas, Cork

Status:    Completed

 

The garden room is a wood  clad  light  addition to a semi-detached house in Douglas, Cork.  The purpose of this contemporary extension was to connect  the living spaces with the garden. The orientation of the extension is set at an angle to maximise the sun path while also giving a dual aspect view of the garden to the side and back. A large glazed skylight also throws light back into the existing kitchen space. This project was also published by The Irish Examiner in a residential extensions feature. An extract of the article can be viewed on our Publications  page

 

COPYRIGHT SIMPLY ARCHITECTURE 2018

Architect in cork working on one-off house designs, cork architects riai awards highly commended. house of the year cork.